keskiviikko 31. elokuuta 2016

Tuomiokirkko

Tää viikko on kyllä mennyt tosi rennoissa meiningeissä. Ihanaa viettää pieni breikki ennen ens viikolla alkavaa koulua! Mun opinnot tulee nyt toisena vuotena muuttumaan etäopinnoiksi, joissa tarkotuksena on tehdä erilaisia projekteja yrityksille. Yhtään en siis osaa odottaa mitä syksy tuo tullessaan, joten hiukan jo pistää jännittämään. 


Tää päivä on mennyt kaverin kanssa shoppailemassa ja käytiinpäs me nappasemassa myös asukuvat Turun tuomiokirkolla. Kuvailujen jälkeen innostuttiin myös käymään sisällä kirkossa, mikä oli (niin noloa ku tää onki myöntää) mun eka kerta siellä. Oon aina ajatellut, et se vois olla jopa se kirkko, jossa ehkä joskus tulevaisuudessa sanoisin 'tahdon', mut jotenki se ei kyllä sitte tuntunutkaan yhtään mun tyyliseltä. Noo, eipä tää aihe oo vielä mitenkään ajankohtanen, joten nou hätä :D


Kaupungilta mukaan tarttu muutama uus juttu, jotka pistän esittelyyn  varmaan vielä tällä viikolla. Vähän koitin ostostelua rajottaa, kun ens maanantaina olis tarkotus suunnata Helsinkiin päiväksi shoppailemaan. 

Viikonloppu on täynnä kivaa ohjelmaa, kun saan kaverin Hyvinkäältä tänne meille, jee!

Nyt tekee iltapalaa ja sit unille.

// Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentistasi ♥