lauantai 10. syyskuuta 2016

DKNY

Aikaisemmin mainitsinkin, että jotakin sieltä Helsingin reissulta lähti mukaan. Rakastan pyöriä Stockmannin laukkuosastolla, ihan vaan vaikka hypistelemässä. Helsingissä vielä kun tuo tarjonta on niin paljon parempi kuin täällä Turussa. 
Vuosi sitten ostin ensimmäisen isomman nahkalaukkuni, mustan Ralph Lauren Cityn. Halusin panostaa kunnon laukkuun ja toi oli itselleni vähän niin kuin palkinto kouluun pääsystä. Laukku on ollut päivittäisessä käytössä siitä asti eikä paluuta ketjuliikkeiden muovilaukkuihin ole ollut. 
Multa löytyy myös musta pikkulaukku, Donna Karanilta. Mallia en nyt tähän hätään muista, mutta tässä taitaa olla päivitetty versio omastani. Se on luottolaukkuni lähes jokaisessa tilanteessa, kun mukana ei tarvitse kantaa koko omaisuutta. Omani vilahtaa myös viimeisimmässä asupostauksessa.
Oma ajatukseni on kuitenkin jo pidempään ollut, että haluaisin laukkukokoelmassani olevan vielä vaaleammat versiot näiden mustien rinnalla. Näillä neljällä sitten pärjäisi jo pitkälle tilanteessa kuin tilanteessa. Ja nyt kun koulu on taas alkamassa niin ajankohta tuntui sopivalta uuden laukun hankinnalle. Ystäväni kanssa sitten aikamme Stockkalla pyörittyämme, tuntui tämä kuvissa näkyvä yksilö olevan se oikea. Väri on hiukan harmaaseen taittava hiekkainen ruskea ja malli on Chelsea Vintage St. Olen totaalisen rakastunut uuteen perheenjäseneen, joka todella mahduttaa sisäänsä kaiken tarpeellisen tietokoneesta kameraan. 

Seuraavana hankintalistalla on siis pikkulaukku vaalessa sävyssä, mutta sillä ei nyt ole kiire. Juuri nyt nautin vain kesäduunin mahdollistamasta ilosta <3

Ajattelin tehdä vielä postauksen kaikista laukuistani, mutta tää nyt vaan vaati oman postauksensa. Mitäs te tykkäätte tästä laukusta?

// Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentistasi ♥