perjantai 16. syyskuuta 2016

Home Spa

Yritän kerran viikossa pitää pienen kotispan, etenkin näin syksyllä kun ilman kylmenee ja iho on kuiva kesän jäljiltä.  Eilen oli taas tällainen ilta.Ystäväni vinkkasi joskus tekevänsä vartalokuorinnan oliiviöljyllä ja kahvin puruilla. Päätin aikoinaan heti kokeilla ja koukkuun olen jäänyt. Oliiviöljy jättää ihon niin ihanan tuntuiseksi ja kahvin purut kuorivat oikein kunnolla! Yritän tehdä tämän kerran viikkoon, joskus tosin tulee hiukan pidempi väli. 


Sanomattakin selvää: paras ruskettava markkinoilla. Merkin mousseja en ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta kuulemani mukaan hyviä nekin! Itse levitän tämän aina hanskalla, jolloin saan täydellisen tasaisen lopputuloksen. En koskaan levitä tätä suoraan öljykuorinnan jälkeen, sillä öljyn vuoksi ruskettava ei todennäköisesti tarttuisi yhtä tasaisesti. Siksipä siis laitoin libertat pintaan vasta tänä iltana!


Tässä kampaajani suosittelema hopeashamppoo ja -hoitoaine. Käytän kerran viikossa kumpaakin, eri pesukerroilla. Shamppoo nyt testattu ja hyvin tehosi. 


Millaisia kauneudenhoitorutiineja teillä on?

// LindaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentistasi ♥