perjantai 9. syyskuuta 2016

Long Bob

Viime viikolla se iski, nimittäin ahdistus omaan hiuskuontaloon ja samantein nappasin luurin käteen ja varasin ajan Turun Yazz Hairiin. Aika tuli varattua tämän viikon keskiviikolle ja näiden kuvien siivittämänä astelin sisään.


Long Bob oli kummitellut mielessä jo tovin, mutta vielä viime hetkillä epäilytti kun niin pitkään olin tätä reuhkaa kasvatellut. Viime käynnistä oli kuitenkin niin pitkä aika, ettei noista kuivista hamppulatvoista juurikaan iloa ollut, joten aattelin et kunnon leikkaus tekis hyvää. Halusin myös saada paksumpaa efektiä luotua tasapitkillä latvoilla ja täytyy kyllä sanoa, et oon lopputulokseen todella tyytyväinen! Pituutta lähti varmaan noin 7 senttiä ja väriä taitettiin hiukan viileämpään. Mulla lähtee tosi helposti taittamaan aina takasin lämpimään sävyyn, joten nyt on hopeashamppoo käytössä viikottain. 

Mun snäpin (@linda_nevanpaa) seuraajat onkin jo nähnyt päivitettyä lookkia, mut yritän saada mahdollisimman pian myös blogin puolelle kuvaa uusista hiuksista. Ihanaa perjantaita tyypit!

// Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentistasi ♥