keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Random

Hellurei. Hetki taas vierähtänyt, kun mulla on ollut vähän hankaluuksia päästä koneen ääreen. Mun oma läppäri hajosi just viikkoa ennen koulun alkua, joten nyt oon lainaillut E:n konetta aina kun se vaan on onnistunut. 

Mulla on nyt koulu pyörähtänyt käyntiin, joskin aika rennoissa meiningeissä mennään vielä näin alkuun. Töitä oon tehnyt minkä olen ehtinyt tässä ohessa ja täytyy kyllä sanoa, että tää opiskelijaelämä sopii mulle niin hyvin. On ihanaa kun saa itse aikatauluttaa päivät ja esimerkiksi treenit saa tehdä melkein aina kun itselle parhaiten sopii. 

Uus kuntosali on tuntunut ihan omalta enkä vois olla paljon motivoituneempi. Ihanaa olla taas täysissä voimissaan ja treeni kulkee nyt niin hyvin! Jotenkin on vaan sika hyvä fiilis just nyt <3Meinasin ensin tehdä sen laukkupostauksen, mut teki mieli höpötellä, joten se postaus nyt siirtyy varmaan huomiselle! Kuvat on napattu puhelimesta, mut laatu meni tosi kököksi kun latasin ne koneelle. Pitäis kyllä useemmin napsia puhelimen kätköihin kuvia, kun nykyään käytän vaan enemmän snäppiä niin jää normi valokuvat ottamatta. Niitä on kuitenkin itekin aina välillä kiva katella, joten tehdäänpäs ryhtiliike tässäkin! 

Huomenna ois hieroja, perjantaina kaveripäivä (kahvittelua ja leffaa) ja lauantaina pidetään perheen perinteiset rapujuhlat. Tosin just äidin kanssa soittelin ja kuulin, että tänä vuonna taitaa ravut jäädä pois menusta, buu! Ihanaa kuitenkin viettää aikaa koko perheen voimin, meillä kun ne on aika harvassa. <3

Ihanaa loppuviikkoa joka iikalle! 

// Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentistasi ♥