sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Sunday

Taas alkaa viikko olemaan päätöksessä ja mun kohdalla takana on tosi rento viikonloppu. Perjantaina chillailin kaverin luona ja käytiin Fontanassa dinnerillä. Lauantaina kävin tekemässä aamusella lyhyen työvuoron, jonka jälkeen pääsin vihdoin testaamaan mun uuden salin! 
Olin tämän viikon levossa dieetin osalta, kun en meinannut millään päästä flunssan oireista eroon. Lauantaina kuitenkin taas pääsin tositoimiin ja vitsi että olo on heti parempi! Uusi sali tuntuu ainakin näin kahden treenin jälkeen tosi kivalta, joskin lauantaina se oli ihan tupaten täynnä ihmisiä. Onneksi mulla on nyt opiskelujen ohella aika hyvin mahdollisuus treenata "sesonkiaikojen" ulkopuolella. 


Mitäs tykkäätte uusista hiuksista?

Eilen myös saatiin mun siskon esikoinen tänne meille yökylään ja pidettiinkin leffailtaa hänen toiveesta. Yllättäen meikäläinen alkoi kuitenkin nuokkumaan puolessa välissä ja raahauduin siitä sit suosiolla sänkyyn. Tänään sitä sitten saikin taas herätä virkeenä auringonpaisteeseen ja pakkohan se oli lähteä pienelle powerwalkille. Ei voisi sunnuntai paljon paremmin alkaa, kun sää toi kesävibat pintaan ja lämpöä oli +20°c!

Nyt lähden vielä siskon luona käymään, ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille! 

// Linda 
4 kommenttia:

 1. Tuo asu on aivan ihana!<3 Ja sopii sulle hyvin:) Nuo kengät on kyllä ihan täydelliset!

  VastaaPoista
 2. Voi että, kiitos ihanasta kommentistasi! <3

  VastaaPoista
 3. Rakastan pitkiä harmaita neuletakkeja, joten ei mikään yllätys, että ihastuin tähän asuun! :)

  Anna Sofia

  http://www.style-plaza.com/

  VastaaPoista
 4. Sama juttu, sopii lähes asuun kuin asuun! Kiitos kommentistasi :)

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi ♥