keskiviikko 28. syyskuuta 2016

WANG

Huh, mikä viikko on nyt takana. Viime viikko meni aika pitkälti jälleen kerran sängynpohjalla flunssan kourissa. Sitten kun siitä päästiin just ja just ohi niin eikös sitä lauantaina käynyt pieni pyörä-äksidentti, jonka jälkimaininkeja on hoideltu tähän päivään saakka. Aivotärähdystähän siitä seuras ja nyt on nuppi jomottanut muutaman päivän. Tänä aamuna oikeastaan ensimmäistä kertaa oli ihan hyvä olo, eikä joka paikka jyskyttänyt. 

Noniin se siitä. Kouluhommat on pitänyt tän tytön nyt aika kiireisenä ja hyvä niin! Nyt on kaikkia kivoja juhlia ja muita tiedossa tässä syksyn mittaan niin se on kivaa vastapainoa koululle. Salille on kova kaipuu nyt kun sinne ei oikein vielä pääse. Dieetin lopetin kun toi viimesin flunssa iski viime viikolla. Tuntui, että oli vastustuskyky niin heikkona, kun jo kolmatta flunssaa iski saman kuukauden aikana. Nyt siis ajattelin rustailla vähän uutta saliohjelmaa itelleni, päivittää treenisoittolistaa ja painua hikoilemaan täysin uusin fiiliksin. Samaan aikaan outo fiilis kun ei enää tarvi stressata joka grammaa, mut silti oon niin innoissani kun nyt pääsee elämään ns. normaalia tervellistä elämää. Oon viime päivinä kolunnut läpi eri reseptejä, joita sormet jo syyhyää päästä kokeilemaan. Oon koonnut sellasta kansiota, josta sitten saa inspiraatiota keittiöön. Eiköhän täälläkin tulla näkemään joskus jotain reseptejä! :)

Ihanaa viikkoa kaikille!

// Linda

4 kommenttia:

 1. Nää on jostain syystä todella keväisiä kuvia!:D Ihan tulee kevät mieleen, varsinkin viimeisestä otoksesta ♥ Upee tuo paita!

  VastaaPoista
 2. Kieltämättä kuvista saa kyllä kevätviboja, etenkin kun nyt ulkona on aikamoinen syysmyrsky :D Kiitos kommentistasi!

  VastaaPoista
 3. Voi että, sielläkin oltu ihan kunnolla flunssan kourissa :( Kivoja kuvia ja toivottavasti tän vuoden sairastelut ois sairasteltu! :)

  VastaaPoista
 4. Joo nyt on kyllä oikeen urakalla sairasteltu, kuten näköjään säkin! :/ Eiköhän nää flunssat ollu nyt tässä vihdoin ja nokka kohti uusia haasteita taas! :D Kiitos kommentistasi!

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi ♥