lauantai 22. lokakuuta 2016

Calvin Klein Crossbody Clutch - Carrie
Calvin Klein Crossbody Clutch - Carrie

Uusin jäsen saapuikin hiukan odotettua aiemmin. En ollut oikeastaan edes ehtinyt haaveilemaan uusimmasta laukusta, kun vastahan ostin tämän DKNYn. Risteilyllä kuitenkin tämä Calvin Klein tuli vastaan ja ihastuin siihen niin kovin, etten vaan voinut jättää sitä hyllyyn. Se vastaa hyvin tarpeitani värin ja koon puolesta ja pidän kovasti sen ulkomuodosta. Kuten jossain aikaisemmassa postauksessa kerroinkin, Chloén Faye on just eikä melkein mun silmää miellyttävä ja siinähän on vähän samantyylisesti kaksi lokeroa kuten tässä CKn yksilössäkin. Jotenkin vaan tykkään siitä tosi paljon ja toi keskellä oleva vetoketjutasku on just passeli korteille.

I'm so happy!

Mitäs olette mieltä?

// Linda


2 kommenttia:

  1. Hei niin kaunis !! ♥ Väri miellyttää, mallista ja koosta puhumattakaan. Voisin ostaa itsellenikin:D Risteilyllä tulee kyllä aina vastaan jokin minkä voisi ostaa, keväällä kävin Viking Gracella ja mua harmittaa ettei siellä ollut Michael Korsia. Mulla on yksi laukku haaveissa olllut jonkin aikaa enkä sen vuoksi kehdannut ostaa sieltä mitään muuta:'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Totta muuten, ei ollut yhtään Michael Korsin tuotteita tuolla vaikka aika monesta paikasta Korsia jo saakin! Mälsä juttu. Mut jos on joku laukkuhaave niin kannattaa kyllä säästellä siihen. Hyvää kannattaa odottaa, eikö? ;)

      Poista

Iso kiitos kommentistasi ♥