lauantai 1. lokakuuta 2016

Saturday
Yllä tämän viikon luottoasu. Lippis on muuttanut päähän ehkä pysyvästi ja toi Monkin collegetunika vaan on niin mukava päällä. Päässä olevan haavan takia oon nyt ollut kuivashamppoon superkuluttaja (hiusten pesua on vältelty huolella) ja sen takia myös kaikenlaiset lakit päässä on tuntunut olevan nyt se juttu. Eilen tuli hengailtua kavereiden kanssa ja tänään olis vuorossa TPS-Lukko ottelu. Huomenna suunnataan Fontanan brunssille Millan kanssa ja siitä menen työkaverin luokse ihastelemaan heidän kaunista kotia. Kivoja juttuja siis tiedossa tähän viikonloppuun! 

Kivaa lauantaita joka iikalle!

// Linda 

6 kommenttia:

 1. Hei ompa kiva asu! Just mun tyylisilmään iskevä! Taisin ostaa ton saman lippiksenkin itseasiassa muutama päivä sitten! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos asu iski! Toi lippis on ollut niin nappiostos kyllä meikäläisellä, että himottelis käydä hakemassa vielä sama mustana :D

   Poista
 2. Onpas makee asu, näyttää rennolta ja mukavalta päällä, mutta siltikin tyylikäs!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just sitä tää asu oli, super mukava päällä! Viime aikoina mun ykköskriteeri asussa kun asussa :D

   Poista
 3. Kiva asu, sopivasti sporttisuutta muutta kuitenkin todella tyylikäs! Onkin pitänyt jo aiemmin sanoa, että mahtavaa, kun bloggaat jälleen, sun juttuja on aina kiva lueskella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Katja, et löysit tänne mun blogiin taas :) Ja kivaa kun säkin oot nyt taas pitkästä aikaa päivittäny kesän jälkeen! Ja kivaa jos asukin miellytti!

   Poista

Iso kiitos kommentistasi ♥