perjantai 7. lokakuuta 2016

Sneak peak to my home
Viimeisin vuosipäivälahjani E:llePieni vilkaisu meidän kotiin. Tällä hetkellä koti ei tunnu enää niin omannäköiseltäni, sillä jostain syystä tyylini on muuttunut hurjasti siitä kun tämän asunnon aikoinaan ostin. Silloin kaiken piti olla maalaisromanttista, beigeä ja valkoista. Toki osa näistä on edelleen silmääni miellyttäviä, mutta mukaan on astunut sellanen modernimpi vivahde. Haluaisin näiden välimaastosta löytyvän kodin, jossa osaisin taitavasti yhdistää nämä kaksi tyylilajia. Beigeen olen totaalisen kyllästynyt ja haluaisin sen kokonaan pois kodistani. Tällä hetkellä kukkaron nyörit ovat kuitenkin tiukalla tulevaa Australian matkaa silmällä pitäen, joten sisustaminen saa jäädä toistaiseksi. Kävin viime sunnuntaina työkaverini luona ja inspiroiduin kovasti heidän kodistaan. Korkeakiiltokaapit olivat ennen itselleni ehdoton nounou, mutta nyt ne iskevät lujaa. Hopeat yksityiskohdat ja marmori ovat myös kauniita elementtejä. 

Lisäneliöt esimerkiksi suuren kodinhoitohuoneen/säilytystilan muodossa olisi just nyt enemmän kun tervetulleita. Yksi syy miksi koti aiheuttaa ahdistusta on, että jokainen kolo ja neliö on ahdettu niin täyteen tavaraa kun tila vetää. Esimerkiksi sängyn alla on kuusi sängynaluslaatikkoa, joista jokainen on niin täynnä, että kannen päällä täytyy seistä, jos sen haluaa takaisin piiloon sängyn alle. :D 
No kaipa se vähän menee niin, että neliöiden mukana tulee myös lisää tavaraa! Tarkoitus oliskin vielä tämän vuoden puolella tehdä suursiivo ja ronskilla kädellä viedä tavaraa kirpputorille.

Hei tänään alkoi viikonloppu! Ihanaa perjantaita jokaiseen kotiin ♥

// Linda

7 kommenttia:

 1. Miulle tuo siun sisustus uppoaa kyllä kun kuuma vesi voihin, hirmu nättiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mikä vesi.....veitsi. Mie <3 autocorrect. Ääh :DD

   Poista
  2. No kiva kuulla, ehkä sitä itse vaan kyllästyy kun päivittäin kattelee :D Kiitos paljon ♥

   Poista
 2. Oij että näyttää kyllä niin lämpöiselle ja kotoisalle nämä palat kodistasi ♥ :)

  VastaaPoista
 3. Sun koti näyttää kyl ihan täydelliseltä! Sellaiselta miltä omankin kämppänsä haluis näyttävän :3

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi ♥