keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Yesterday's Birthday Girl


Sorry hiljaiselosta. Viime viikko oli aika kreisiä menoa, sillä olin niin sanottu HP -apulainen Hulluilla Päivillä. Meininki oli siis sen mukainen ja päälle kun vielä yritin väsäillä koulun projekteja niin kiirettähän tässä on pitänyt! Tällä viikolla sen sijaan E:llä on syysloma ja mäkin oon sit aatellut hiukan ottaa iisimmin koulun projektien kanssa. E oli yllättänyt ja ostanut meille täksi illaksi laivaristeilyn, joten illalla otetaan nokka kohti Tukholmaa ja päästään kuuntelemaan Diandraa Viking Gracelle, huippua! Perjantaina saatetaan lähteä Raumalle katsomaan Lukko-TPS matsia ja viikonloppuna ohjelmassa varmaan töitä ja hiukan koulujuttuja.

Pakko kuitenkin palata eiliseen. Mulla oli eilen 25 -vuotis synttärit ja se päivä oli kyllä yllätyksiä täynnä! Olin itse ajatellut päivän olevan aika tavis, koska E oli jo viemässä mua laivalle, jossa sitten ajattelin et juhlistetaan synttäreitä. Eli mitään odotuksia ei ollut! Aamulla pärähti soimaan Sigin Hyvää syntymäpäivää ja hengailtiin sängyssä hyvä tovi. Olin jo saanut puhelimeen paljon onnitteluja ja mikäs sen parempi tapa onkaan aloittaa aamu ♥ Ennen aamupalaa lähdettiin kävelylle ja sit tein meille protskupannareita aamupalaksi. Sit lähdettiin hoitamaan vähän mun projektiasioita keskustaan ja siitä suunnattiin kauppakeskus Myllyyn ostamaan mulle pyöräilykypärä, johon äiti ja isä laittoivat synttärirahaa. (Muutaman viikon takainen pyöräcase saatto olla vaikuttajana) No kun kypärä sitten komeili kainalossa, antoi E mulle ensimmäisen kirjekuoren ja autonavaimen, ja käski kävellä kauppakeskuksen neuvontaan, jossa odotti yllätys. Kirjekuoren sai avata vasta kun olin yllätyksen luona. Tässä kohtii olin ihan puulla päähän lyötynä kun en osannut mitään tällästä odottaa. Mun paras ystävä Saana odotti mua siellä ja yhdessä me lähdettiin niin sanottuun aarteenmetsästykseen. Avattiin eka kirje, joka ohjeisti kävelemään autolle ja katsomaan takaluukkuun, josta löytyisi esine, joka kertoo uuden vihjeen. Pakko kertoa tähän väliin, että E oli saanut ideaa Ota rahat ja juokse sarjasta, jota ollaan nyt muutaman viikon ajan seurattu. Takakontista siis löytyi tabletti, jossa oli video. Siinä kerrottiin pelin säännöt ja leikin idea. E oli piilottanut salkun, jossa oli sisällä mun syntymäpäivälahja ja meillä oli kolme tuntia aikaa löytää se. Jos onnistutaan, mä saan pitää laukun sisällön ja lisäksi päästään yhdessä leffaan Saanan kanssa. Videon lopussa tuli uusi vihje, joka ohjasi meidät Ruissaloon E:n veneelle. Vihje oli, että veneen perästä löytyy meille pullopostia.

Hetki meni ennen kun se löytyi (oli pieniä väärinymmärryksiä), mut seuraava vinkki oli soittaa vihjeessä olevaan numeroon, mistä sitten saadaan seuraava ohje. Sieltä vastas mun hyvä ystävä Raumalta (♥), joka kertoi seuraavan vinkin osoitteen ja että vihje löytyy laavun alta. Se oli sellanen retkeilypaikka, missä ollaan muutaman kerran käyty E:n kanssa. Sinne pääsy oli vähän hidasta, kun mun ystävä on raskaana ja sinne mennään sellasta tosi jyrkkää rinnettä hyvä tovi :D Pienen puuskutuksen kera me kuitenkin päästiin ylös asti ja uusi vihjekin löytyi. Tuotti vähän hankaluuksia oivaltaa seuraavaa etappi, joten piti soittaa vähän lisävihjeitä. Löydettiin kuitenkin taas perille, mun siskon luokse, jossa E säilyttää rumpujaan. Sieltä virvelin alta löytyi uusi kirjekuori, joka myös piti sisällään avaimen siihen salkkuun. Viimeinen vihje vei meidät Saanan kotiin ja löydettiin salkku heidän saunan lauteilta.

Vihdoinkin päästiin perille ja katsomaan salkun sisältö! Ja siellä oli mieletön määrä rahaa ja viimeinen kirje, joka kertoi että mä sain päättää mitä me yhdessä sillä summalla tehdään. Voidaan käyttää siitä summasta viikottain, kuukausittain tai vuosittain yhteiseen kivaan tekemiseen. Sen voi myös käyttää kerralla esimerkiksi ulkomaanmatkaan. Ja mä tietysti haluan saada kullan Australiaan mun luokse käymään, joten se oli mun valinta käyttää tää rahasumma. Ollaan käyty paljon keskustelua tosta ja pohdittu E:n tulemista sinne. Paras synttärilahja mitä voin toivoa on kyllä päästä näyttämään mun Australia -kodin ympäristö omalle rakkaalle ja päästä reissaamaan maailman toisella puolella kengurumaassa yhdessä! ♥

Kiitos rakas maailman ihanimmasta synttäripäivästä, rakastan sinua ♥

// Linda 

4 kommenttia:

 1. Vitsit miten ihana ylläri, siulla taitaa olla ihan huippu poikaystävä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan mieletön! Hän on kyllä huippu ♥

   Poista
 2. Oi miten ihana neulemekko! ♡ oon tänä syksynä hurahtanu ihan täysin neulemekkoihin ja pitkiin neuleisiin muutenkin :') helppoja ja rentoja, mut silti tyylikkäitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! ♥ Oon kyllä itsekin tykännyt tosta tosi paljon, just nahkatakin kanssa yhdistettynä tosi chic! :)

   Poista

Iso kiitos kommentistasi ♥