keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Food through my phoneHei hiljaiselosta! Tämä aina yhtä yllättävä talvi ja pimeys on iskenyt ja lujaa ja se on näkynyt suoraan täälläkin. Inspis lähes kaikkeen on ollut aika hukassa, mutta nyt nostetaan taas pää ylös ja mennään kohti uusia lumimyrskyjä! Turussa maata peittää ihana, valkoinen kerros ja se saa tosissaan mun mielen nostettua. Ulkona on niin paljon valoisampaa ja energiaa löytyy enemmän.

Olen viime aikoina kokenut vähän raskaana sen, että mun elämästä puuttuu ne turvalliset rutiinit, mitkä siihen on aina kuulunut. Olen pitkään ollut työelämässä, mikä on aina rytmittänyt arkea. Vuosi sitten alotin koulun ja työn vaihtui opiskeluun. Koulupäivät oli aika lyhyitä ja tuntuikin tosi oudolta olla ”vapaalla” suuri osa päivästä. Se sai mut kokemaan huonoa omatuntoa, etten ollut koko ajan kiireinen. Toki paljon oli koulutöitä, joihin sitä vapaa-aikaa tuli käyttää. Tällä hetkellä mulla ei ole koulussa läsnäolopakkoa oikeastaan ollenkaan ja työt ovat projektiluontoisia. Tämä siis vaatii hurjan paljon itsenäistä työskentelyä, kun koululta ei tule lukujärjestystä, jota noudattaa. Moni voisi nauttia siitä, että saa itse aikatauluttaa oman päivänsä ja hienoahan se onkin. Muutos vanhaan vaan on omalla kohdalla niin suuri, että vie aikaa tottua. Ja se on jotenkin nyt viime viikkoina lamaannuttanut mut täysin. Tämä vaihe on kuitenkin enää muutaman kuukauden mittainen ja sitten tuleekin taas ihan uudet rutiinit ja uusi arki alkaa päiväntasaajan toisella puolella. Ehkä siis olisi nyt aika jo oppia tähän uuteen elämänvaiheeseen ja lopettaa jatkuva itsensä syyllistäminen omasta ajan käytöstä.

Ajattelin jatkossa tehdä jokaiselle viikolle suunnitelman, mitä sen viikon aikana tulee saada tehdyksi. Näin tulee kouluhommat suoritettua hyvissä ajoin ennen deadlinea ja oma mieli lepää, kun saa paljon aikaiseksi. Oikeastaan kun tätä pohtii, niin tämähän on mahtava tilaisuus luoda itselle just sellainen arki mistä nautin. Tällaisia mahdollisuuksia ei välttämättä monesti elämän varrella enää tule, joten otetaas tästä nyt kaikki irti ja lopetetaan se kaikki koomailu ja kaamosväsymys!
Kuvituksena ruokakuvia puhelimen kätköistä.

Ihanaa keskiviikkoiltaa rakkaat lukijat!

// Linda 

4 kommenttia:

 1. Lumipeite kohottaa mielialaa valtavasti ja itse en ole läheskään niin väsynyt ja kaamosmasennuksen vallassa mitä yleensä tähän aikaan vuodesta kun sitä lunta ei ole ollut:D Toivottavasti tämä pysyy ja pitkään ♥
  Kannattaa ehdottomasti ottaa kaikki ilo irti ajasta kun sitä oot periaatteessa "saanut". Jos et osaa mennä ns. vapaasti niin helpottaa tosiaan jos laadit itselleni periaatteessa sen lukkarin ja teet tietyn ajan päivästä niitä koulujuttuja:) Ihanaa torstaita ja alkavaa viikonloppua sinne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kata ihanasta ja tsemppaavasta kommentista ♥ Juuri näin aion tehdä! Ihanaa loppuviikkoa myös sulle ♥

   Poista
 2. Tiedän kovin hyvin mitä tunteita käyt läpi, mutta Kataa kompaten ota ilo irti siitä, ettei joka hetki tarvi olla tukka putkella menossa ja touhottamassa. Ei aina tarvitse olla tehokas, ei edes joka hetki. >8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katariina, ihana kommentti ♥ Yritän muistaa pitää tän mielessä! ;)

   Poista

Iso kiitos kommentistasi ♥