perjantai 11. marraskuuta 2016

Visiointi-ilta


Tän päivän asua kun kävin asiakastapaamisessa Lohjalla. Kamera tilttasi ennen kuin saatiin kuvattua sitä asua takin alla, joten mennään näillä tänään.


Hip hei se ois perjantai! Tämä viikko on hurahtanut ihan silmänräpäyksessä ja taas olis viikonloppu alkamassa. Huomenna nään Saanaa ja vietetään pitkästä aikaa visiointi-iltaa. Meillä on sillon tällön tapana istua alas ja haaveilla jostakin tulevaisuuteen (tai miksei nykyisyyteenkin) liittyvästä asiasta. Ollaan esimerkiksi pohdittu mitä halutaan saavuttaa seuraavan viiden vuoden aikana ja kirjoteltu niitä juttuja ylös. Meillä on omat vihkoset mihin näitä aina kirjotellaan ja niitä on tosi kiva myöhemmin lukea. Ollaan nyt tehty tällasta kolmen vuoden ajan ja itse koen, että asioita tulee saavutettua paremmin kun ne kirjoittaa itselleen ylös. Edellisvuoden alussa kirjotin omaan kalenteriini muistiinpanoihin, mitä haluan tulevalta vuodelta. Usein sivu tuli esiin kalenteria selaillessa ja näin tavoitteet/toiveet vuodelle pysyi jatkuvasti mielessä. Vuoden lopussa sain laittaa rastin lähes jokaisen ajatuksen perään ja tuli saavutettua pari tosi isoakin asiaa. Olin itestäni tosi ylpeä ja aionkin tehdä vastaavanlaisen vuodelle 2017. Ei olla vielä mietitty aihetta huomiselle, mut tulee varmasti huippuilta taas. Nää on aina niin inspiroivia juttuja ja näistä saa tosi paljon energiaa tulevaan! Voin lämmöllä suositella muillekin :)

Sunnuntaina suunnataan Raumalle juhlistamaan isänpäivää. Pitkästä aikaa pääsee myös saunomaan ja testailemaan mun vanhempien jakutsia näin talvipakkasessa! Kiva muutenkin päästä viettämään aikaa perheen kanssa, kun he olivat juuri kuusi viikkoa ulkomailla ja näkeminen on jäänyt vähälle.


Mitäs viikonloppusuunnitelmia teillä on?

// Linda 

3 kommenttia:

 1. Hei tuohan on aivan ihana idea kirjoitella ns tavoitteet ja haaveet ylös:) ♥ Varmasti ne pienetkin haaveet jää paremmin mieleen kun ne kirjoittaa paperille. Täällä viikonloppu ollaan töissä kokonaan, jos sitä ehtisi käymään isää näkemässä ennen tai jälkeen duunin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on kyllä ja jotenkin todella inspiroivia aina nämä meidän illat, suosittelen! ♥ Tsemppiä duuniin!

   Poista
 2. I'v recently moved to Finland, from Brazil and Im trying to look for more bloggers from here, to have friendship online as it kind difficult in real world. I would apreciate creat contents in partnership with you or if you would help me to meet people around.
  moimoi
  Bela.
  A Bela, não a Fera | Youtube A Bela, não a Fera | Fã Page no Facebook

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi ♥